Başbakanın adı bile Göcek'i hareketlendirmeye yetti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Göcek koylarında tatil yaptığı şeklindeki haberler beldeyi hareketlendirdi.

Bazı basın yayın organları tarafından B

  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın Göcek koylarında tatil yaptığı şeklindeki haberler beldeyi hareketlendirdi .

Bazı basın yayın organları tarafından Başbakan Erdoğan ' ın Fethiye ' nin Göcek beldesinde bir koyda tatil yaptığı şeklinde haberler yapıldı . Haberlerin ulusal basıda yer almasıve Erdoğan ' ın bugün Cuma namazı için Göcek ' e geleceği söylentileri üzerine gazeteciler beldeye akın etti . Göcek Merkez Camii önünde bekleyen gazeteciler Başbakan ' ı beklemeye başladı . Ezan okunana kadar cami ve etrafında nöbet tutan gazeteciler Erdoğan ' ı görüntüleyemeyince beldeden ayrıldı .

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın Göcek ' te tatil yaptığı yönündeki haberler üzerine beldeye gelen gazetecilere açıklama yapan bazı belde sakinleri Başbakan ' ı Göcek ' te görmek istediklerini söyledi . Çıkan haberlerin ardından Erdoğan ' la aynı camide namaz kılma umuduyla geldiklerini ifade eden cami cemaati ise " Başbakan buralarda bir yerde tatil yapıyorsa eğer kendisini Göcek ' e gelmesini istiyoruz . Hep isimleri geliyor ama kendileri gelmiyor . " ifadelerini kullandı .

Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır ise Göcek ' in ağırladığı misafirlerle dünya markası olduğunu gösterdiğini söylerken , " Krallar , kraliçeler gelip Göcek ' te tatil yapıyor . Daha önce Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül de geldi . Başbakanın gelmesi de kimseyi şaşırtmasın . Ama bütün haberlere rağmen kendilerini henüz beldemizde göremedik . " dedi .