Avustralya'nın kadın başbakanından erken seçim açıklaması bekleniyor

Avustralya'nın yeni Başbakanı Julia Gillard'ın her an erken seçim açıklaması yapması bekleniyor. Ülkenin Victoria eyaletindeki İşçi Partisi üyeleri, k

  Avustralya ' nın yeni Başbakanı Julia Gillard ' ın her an erken seçim açıklaması yapması bekleniyor . Ülkenin Victoria eyaletindeki İşçi Partisi üyeleri , kendilerine erken seçim için hazır olun haberinin ulaştığını açıkladı .

Avustralya ' da erken seçimin Ağustos ' un ilk veya ikinci haftası olabileceği gelen haberler arasında . Ülkede yayılan erken seçin haberlerinden sonra , muhalefet partisi sözcüsü Joe Hockey , gelecek günlerde Başbakan Gillard ' ın erken seçim açıklaması yapmasını beklediklerini söyledi . Hockey , gelecek 10 gün içinde erken seçim duyurusunun yapılacağını tahmin ettiklerini sözlerine ekledi . Hockey ayrıca Julia Gillard ' ın amacının sadece seçimleri kazanmak olduğunu , başka hiçbir şeyi umursamadığını iddia etti .

AVUSTRALYA BAŞBAKANI GİLLARD , ATEİST OLDUĞUNU AÇIKLADI

Öte yandan Avustralya Başbakanı ABC radyosuna yaptığı açıklamada , ateist olduğunu bildirdi . Göreve yeni gelen ve ülkenin 27 . Başbakanı olan 48 yaşındaki Gillard , tüm inançlara saygılı olduğunu ancak bunların kendi inançları olmadığını ifade etti .

Baptist olarak yetiştirilen ancak şuan inancının olmadığını söyleyen Julia Gillard , Hıristiyan Avustralya vatandaşlarının oylarını kaybetmeyeceğine inandığını belirtti . Oyları garantilemek için inanmadığı bir şekilde asla davranamayacağını söyleyen Başbakan , " Nasıl inanıyorsam onu söylerim ve öyle yaşarım . Eğer insanlar bir şeyleri yargılamak istiyorlarsa bu dürüst davranışımı yargılasınlar . " şeklinden konuştu .

Gillard ayrıca merakla beklenen bir konuya da açıklama getirdi . Kalifiye göçmenlik kanalıyla Avustralya ' ya gelenlerin önemine dikkat çeken Avustralya Başbakanı , kendisinin de bu şekilde Avustralya ' ya geldiğini ifade etti . Kalifiye göçmenlerin Avustralya için çok önemli olduğunun vurgulayan Gillard , hükümet olarak bunun farkında olduklarını ifade etti . Gillard yaptığı açıklamada hükümet olarak yeni politikalarının bu yönde olumlu olacağının sinyalini verdi .