ABD''de iki polisin öldürülmesi kameralara böyle yansıdı

ABD''de rutin trafik kontrolünü yapan iki polis memuru vurularak öldürüldü. Polislerin öldürülmesi ve daha sonra kaçan zanlıların da ölümü ile sonuçla

ABD''de rutin trafik kontrolünü yapan iki polis memuru vurularak öldürüldü. Polislerin öldürülmesi ve daha sonra kaçan zanlıların da ölümü ile sonuçlanan çatışmalar saniye saniye kameralara yansıdı.

ABD polisi geçen Mayıs ayında Arkansas''ta yaşanan ve halkı şok eden olayın görüntülerini yayınladı. Görüntülere göre, rutin trafik kontrolü sırasında bir baba-oğlu durduran polisler, hiç ummadıkları bir olayla karşılaştı. Polis arabasının kamerasının çektiği görüntülerde bir polis memurunun evrakları kontrol ettiği sırada baba kaçmaya başlıyor bu sırada arabadan Kalaşnikof marka tüfek ile çıkan 16 yaşındaki oğlu ise polislere kurşun yağdırıyor.

Polisler olay yerinde hayatını kaybederken, zanlılar da kaçıyor. Ancak kaçış kısa sürüyor. Kıstırılan zanlılar geri geri kaçmak isterken, başka bir araba ile çarpışıyor. Polisler arabanın etrafını sararken, polisler ile yaşanan çatışmada baba-oğul da olay yerinde hayatını kaybediyor.

Polisin basına dağıttığı görüntülerde özellikle arkadaşlarının öldüğünü gören polislerin tepkisi dikkat çekiyor.