Yenimahalle'ye Bir Aile Sağlığı Merkezi Daha

Yenimahalle Belediyesi, sağlık alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi.

Geçen yıl temeli atılan ve bölgenin çok önemli bir eksiğini giderecek olan Arif Göçmen Aile Sağlığı Merkezi, ünlü sanatçı Sevcan Orhan'ın verdiği muhteşem konserle açıldı. Konser öncesi sahneye çıkan Yenimahalle Belediyesi Halk Dansları Topluluğu TUBİL, muhteşem bir görsel şölene imza attı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sağlık alanında yaptıkları yatırımlarla herkesin kendi mahallesinde tedavi olmasını sağlayacaklarını kaydetti. Aile hekimliği uygulamasının başlamasıyla beraber vatandaşların
hastanelere kolay gidemeyeceğini belirten Yaşar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Varlık, Kardelen, İlkyerleşim, Batıkent Uğur Mumcu, Yaşamkent ve Beştepe mahallerine aile sağlık merkezi temelini attık. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden yürüme mesafesinde yararlanabilmeleri amacıyla sağlığa çok önem veriyoruz" dedi.
Arif Göçmen Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımına büyük destek veren hayırsever Göçmen ailesine teşekkür eden Başkan Yaşar, Yenimahallelilere gelecek aylarda dört ayrı noktada yeni aile sağlığı merkezleri yapılacağı müjdesini verdi.
Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy, Yenimahalle İlçe Başkanı Kayhan Yüreğir, Yenimahalle Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, Serhat Mahallesi Muhtarı Bahadır Koç, hayırsever Göçmen ailesi ve çok sayıda Yenimahalleli katıldı.