Nazilli Belediyespor'da Transfer Çalışmaları

TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, dış transferde 2. Lig takımlarından Pursaklarspor'un kanat oyuncusu Melih Açıkel(29) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Nazilli Belediyespor'da Transfer Çalışmaları
Nazilli Esat Ergüler tesislerinde Melih Açıkel için düzenlenen imza töreninde Nazilli Belediyespor Genel Menajer Orhan İbiş, Profesyonel Şube Sorumlusu Nurettin Özkat ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Aktolun hazır bulundu.
Nazilli Belediyespor, yaptığı transferler ile 3.Lig'e iddialı hazırlandığını rakiplerine yaptığı transferlerle gösterirken, Nazilli Belediyespor yaptığo bu transferle birlikte dış transferde 12. oyuncuyu renklerine bağlamış oldu. Bugün Nazilli Belediyespor tesislerinde yapılan imza töreninde bir yıllık sözleşmeye imza atan Melih Açıkel, geçtiğimiz sezon Pursaklarspor'un son maçında Karsspor'a 90. dakikada attığı golle takımının ligde kalmasını sağlayarak önemli bir başarı elde etmişti. Geçen sezon ligde 27 maçta 3 golü bulunan tecrübeli orta saha ve kanat oyuncusu Melih, Nazilli Belediyespor gibi gözde bir takımda forma giyeceği için çok mutlu olduğunu ve takımını şampiyonluk yolunda sırtlayacağını ifade etti.
Kulüp Genel Menajeri Orhan İbiş yaptığı açıklamasında; "Nazilli Belediyespor olarak hocamızın isteği doğrultusunda ligin en dikkat çekecek isimlerini transfer ettik. Hocamızın ve kulübümüzün izlediği ve takımıza faydalı olabilir dediğimiz futbolcuları aldık. Nazilli Belediyespor olarak bu sezon ligin en başarılı takımı olacağız" dedi.
1981 doğumlu Melih Açıkel, Ankara Yenimahalle Belediye Altyapısında yetiştiği ve sırasıyla Bugsaş Spor, Keçiörengücü, Düzcespor, Pursaklar Bld. Spor, Ispartaspor ile son olarak Pursaklarspor'da futbol oynamıştı. 2009-2010 sezonunda 2.Lig takımlarından Pursaklarspor forması altında çıktığı 27 maçta 3 gol attı. Melih, ayrıca Türkiye Ziraat Kupası maçında da oynadı.