Devrek Belediyesi'nden Esnaflar İçin Yaz Temizliği

Devrek Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren esnafların, tabela, cam ve brandaları için temizlik kampanyası başlatıldı.

Devrek Belediyesi'nden Esnaflar İçin Yaz Temizliği
Zonguldak'ın Devrek Belediyesi tarafından ilçede faaliyette gösteren esnafların, tabela, cam ve brandaları için temizlik kampanyası başlatıldı. Devrek Belediyesi ve Güven Endüstriyel'in ortak çalışmasıyla başlatılan temizlik çalışmalarında, ilçede faaliyette bulunan esnafların özellikle dış cephelerdeki kirlilikleri ortadan kaldırmak ve ilçeye daha temiz bir görünüm kazandırmak için Almanya'dan gelen saf suyla temizleme ve uzay mekiklerinde kullanılan titanyum ve karbon fiber borularla pratik bir şekilde temizleme işlemi ile gerçekleştiriliyor.
Firma Yetkilileri, Almanya'da ithal edilen özel temizleme ilaçları ile temizlik yaptıklarını, özellikle cam temizliklerinde kurulamaya gerek kalmadığını ve temizlikten sonra hiçbir şekilde temizlik yapılan alanda iz kalmadığını ifade etti.
Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ise, "İlçede ilk defa gerçekleştirdiğimiz dış cepheye yönelik temizlik çalışmalarımızda, esnaflarımızın iş yerlerindeki ve özellikle de yükseklerde olan tabelaların temizliğinde firma yetkilileri itina ile çalışmaktadır. Cumhuriyet Alanında ve ana caddeler üzerinde bulunan esnaflarımızın dış cephe temizlikleri yapılıyor. İlçemizin daha temiz bir görünüme kavuşması için yaz boyunca bu tür çalışmalarımız devam edecektir" dedi.