Başı yarılan çocuğun filmlerini karıştırıp eve gönderdiler

Bisikletiyle park halindeki bir arabaya çarpan Elif Öztaş (12), Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada başına dört dikiş atılan tomo

Bisikletiyle park halindeki bir arabaya çarpan Elif Öztaş (12), Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada başına dört dikiş atılan tomografisi çekilen küçük kız, ailesine bir şeyi olmadığı söylenerek eve gönderildi. Evde uyumak isteyen Elif, komşularının ikazı üzerine bir süre uyutulmadı. Yaklaşık iki saat sonra kusan Elif, tekrar acil servise götürdü.

Küçük kızın babası Mevlüt Öztaş, olanları şöyle anlattı: "Uşak devlet Hastanesi'ne ikinci defa götürdüm. Acil servisteki doktora, iki saat önce bisiklet kazası geçirdiğini, beyin tomografisi çekildiğini ve evde de kustuğunu söyledim. Acildeki hemşeriler ve diğer görevliler, kızımın tomografi filmini aramaya başladı. Sonra tomografi servisinde olduğunu söylediler. Bu defa filmi getirecek görevli ortada yoktu. Kendim gittim fakat 2 saat önce çekilen filmi arşivde bulamadılar. Aramalar sonucunda bulunduğunu söylediler. Doktor baktı ve bir şeyi olmadığını söyledi. Biz orada beklerken bir kişi, filmin kızım Elif Öztaş'a ait olmadığını, üzerinde Efekan yazdığını söyleyince şoke olduk." Öztaş, bunun üzerine durumu telefonla başhekime bildirdiğini, beyin cerrahi uzmanının saat 12.00 sıralarında gelip kızının filmlerini kontrol ettiğini söyledi.