Erdemli Belediye Başkanı'nın Makam Otosuna Haciz Konulması

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun makam aracına haciz konması ile ilgi olarak konuşan emekli belediye işçisi Ömer Dölek, "Böyle bir hadise yaşanmasını hiç istemezdim" dedi.

Emekli olduktan sonra 3 çocuğunu okutabilmek için çiftçilikle uğraşmaya başladığını ifade eden Dölek, "Belediyenin çeşitli birimlerinde yaklaşık 21,5 yıl hizmetim oldu. Geçtiğimiz şubat ayında da emekli oldum. Emekli ikramiyemin belirlenmesi için de girişimlerim sonuçsuz kaldı" dedi.
Belediye makam aracına haciz konduğunu gazetecilerden öğrendiğini belirten Dölek, "15 şubatta belediye ile ilişiğimi kestim. Toplantıda diye başkanla görüştürmediler. Muhasipten alacağıma dair belge istedim. Sonuç alamadım. Bir düğüne gelen belediye başkanına durumu izah ettim. Bana '5-6 yıl beklersin' deyince zoruma gitti, moralim bozuldu. Avukatıma başvurdum. Avukatım da gerekli işlemleri yaparak, yasal süreci başlattı. Benim gibi aynı durumda birkaç arkadaşım daha var. Sonucun bu noktaya gelmesini
istemezdim" diye konuştu.
Emekli olmasına rağmen evinin olmadığını anlatan Dölek, hak ettiği yaklaşık 75 bin TL'lik emekli ikramiyesini almadan hacizden vazgeçmeyeceğini kaydetti.