Boğaziçi Kıtalararası Yarışları'nın tanıtım toplantısı yarın yapılacak

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yarışları'nın tanıtım toplantısı yarın saat 11.00'de Ataköy, Olimpiyatevi'nde gerçekleştiri

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yarışları'nın tanıtım toplantısı yarın saat 11.00'de Ataköy, Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin geleneksel 'Boğaziçi Kıtalararası Yarışları' 22'nci yılında 18 Temmuz 2010 Pazar günü İstanbul Boğazı'nda Kanlıca'da yapılacağı belirtilirken, ''Organizasyon dünyada iki kıta arasında düzenlenen ilk ve tek yüzme - kürek - kano yarışları olması özelliği ile uluslararası katılımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.'' denildi.

Yüzme yarışına Türkiye dışında 22 ülkeden 150'yi aşkın sporcunun gerekli belgeleri temin ederek katılma başvurusunda bulunduğu, genel katılımcı sayısında yeni bir rekor kırılmasına mutlak gözüyle bakıldığı ifade edildi.

22. Boğaziçi Kıtalararası Yarışlar'ın bu yıl Turkcell'in ana sponsorluğunda gerçekleştirileceği ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklendiği de ifade edildi. Yarın yapılacak toplantıda ise detaylar hakkında bilgi verileceği belirtildi.