Kuşadası Kent Konseyi 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kuşadası Kent Konseyi'nin 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen genel kurula üye kuruluşların temsilcileri ile yürütme kurulu üyeleri katıldı. Kent Konseyi Başkanı Osman Çolakoğlu'nun yaptığı açılış konuşmasının ardından üyelik talebinde bulunan Kuşadası Rotary Kulübü Derneği, Kuşadası Lions Kulübü Derneği, Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği, Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği, Kuşadası Yat Kulübü Derneği, Kuşadası-Söke-Didim Eczane Teknisyenleri Derneği Kuşadası Temsilciliği, ADA-ÇEV Kuşadası Çevre Derneği ve
Kuşadası Briç Derneği'nin talepleri görüşüldü. Söz konusu sivil toplum kuruluşlarının üyelik talepleri, genel kurul tarafından kabul edildi.
Bu arada, olağan genel kurulunda Mahalle Evi oluşturulması, Engelli Dostu Kuşadası projesi, Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi projesi, park ve spor alanları ile ilgili öneriler, ilçede yaşanabilecek heyelan ve doğal afetlerle ilgili önlemleri içeren Kuşadası heyelan raporu, amatör denizcilik ve tekne barınma yeri proje önerisi ve Kent Konseyi Proje Ofisi projeleri kabul edildi.