Gyan transferi zora girdi - SPOR

F.Bahçe’nin istediği Ganalı golcü için üç İngiliz ekibi de devreye girince, Rennes kulübü bonservis bedelini 25 milyon euro’ya çıkarıp “Satılık oyuncumuz yok” açıklamasını yaptı



F.Bahçe’nin istediği Ganalı golcü için üç İngiliz ekibi de devreye girince, Rennes kulübü bonservis bedelini 25 milyon euro’ya çıkarıp “Satılık oyuncumuz yok” açıklamasını yaptı

Fenerbahçe’ye kötü haber... Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın golcü transfer listesinde üst sıralarda yer alan Rennes’in Ganalı yıldızı Asamoah Gyan kıymete bindi. Sarı-Lacivertliler’in yanı sıra İngiliz ekipleri West Ham, Sunderland ve Liverpool’un de peşinde olduğu 24 yaşındaki oyuncu için kulübü Rennes, taliplilere rest çekti. 2 yıllık daha sözleşmesi olan Ganalı golcüyle sözleşme uzatacağını belirten Fransız yetkililer, “Bizim satılık oyuncumuz yok. Gyan’da burada kalacak. Bonservisi 25 milyon euro. Gyan’a talip olan kulüpler bu rakamdan fazlasını teklif etmeli ki onu satmayı düşünelim” açıklamasını yaptı. Bu arada İtalyan basını da Rennes’in Fener’e ret cevabı verdiğini belirterek, “Fransızlar Ganalı yıldızı satmak istemiyor” ifadelerini kulandı.

THY ile sponsorluk toplantısı

Özgener ile Fener, Trabzon ve Bursa başkanları THY yöneticileriyle buluştu. Polat ile Demirören, toplantıya mazeret bildirerek gitmedi. Sponsorluğun görüşüldüğü yemekten sonra THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “G.Saray, Fener, Beşiktaş ve Trabzon’la anlaşmamız var. Yenilemeye çalışıyoruz. Ayrıca Süper Lig’in de sponsoruyuz” dedi.

Huntelaar’ın gönlü Ada’da

F.Bahçe’nin transfer listesinde yer alan Milanlı Klaas-Jan Huntelaar, Premier Lig’de futbol oynamak istediğini açıkladı. İspanya’dan sonra İtalya’da da dikiş tutturamayan Hollandalı futbolcu, Mirror gazetesine, “İngiltere’de futbol oynamak benim çok istediğim bir şey. Oyun yapıma uygun olduğu için Premier Lig’de oynamak istiyorum. Hayranı olduğum Berkamp da Ada’da çok mutlu  ve başarılı oldu. Ben de bir çok Hollandalı gibi Premier Lig’de başarılı olacağımı düşünüyorum. Şimdi Milan’dayım ama yarın ne olur belli olmaz” dedi. 

 

Star Gazete