Karacaali Sosyal Tesisi Bir Ay İçinde Açılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sahillere değer katacak projeleri arasında yer alan Gemlik'e bağlı Karacaali'deki Narlı Tesisleri'ndeki onarım çalışmaları son aşamaya geldi

Karacaali Sosyal Tesisi Bir Ay İçinde Açılıyor
  Bursa Büyükşehir Belediyesi ' nin sahillere değer katacak projeleri arasında yer alan Gemlik ' e bağlı Karacaali ' deki Narlı Tesisleri ' ndeki onarım çalışmaları son aşamaya geldi . Tesisteki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altepe , çalışmaların bir ay içinde tamamlanacağını ve vatandaşların bu yaz deniz kenarında kaliteli ve ucuz hizmetle buluşacağını söyledi .
Kent merkezinin yanında Mudanya ' da da hizmete açtığı sosyal tesislerle vatandaşlara kaliteli ve ucuz hizmet sunmayı prensip haline getiren Büyükşehir Belediyesi , tesisleşme zincirine yeni bir halka daha ekliyor . Gemlik ' e bağlı Karacaali ' de mülkiyeti hazineye ait olan ancak son 10 yıldır bakımsızlık nedeniyle harabe durumuna gelen Narlı Tesisleri , Büyükşehir Belediyesi ' yle yeniden hayat buluyor . Büyükşehir Belediyesi tarafından tesisin modernize edilmesi için Mart ayında başlatılan çalışmalarda önemli bir mesafe kat edildi . Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , beraberindeki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar , Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve ilgili daire başkanlarıyla tesislerdeki çalışmaları yerinde inceledi .
" Tesis bölgeye değer katacak "
Başkan Altepe , yıllarca resmi kurumlar tarafından kullanılan ancak son 10 yıldır metruk halde ve zaman zaman kontrolsüz kullanıldığı için bölge halkını rahatsız eden tesislerin , modern yüzüyle yeniden hizmete açılacağını kaydetti . Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla yürütülen çalışmaların ilk bölümünün 1 ay içinde tamamlanacağını ve vatandaşların bu yaz tesisleri kullanabileceğini dile getiren Başkan Altepe , " Burada yaptığımız çalışmalarla körfezin en güzel yerinde Bursalı ve Gemlikli vatandaşlarımızın kullanabileceği güzel bir sosyal tesis oluşturuyoruz . Hizmete açtığımız diğer tesisler gibi halkımız burada da ucuz ve kaliteli hizmetle buluşacak . Tesisler bu yaz halkımızın kullanımına açılmış olacak . Tesisle birlikte bölgede hem turizm canlanmış olacak hem de bu bölgenin değeri artacak " dedi .
Çalışmalar kapsamında kafeteryalar , kamp alanları , konaklama yerleri , gezi alanları ve sahil yeniden düzenlenirken , kampın altyapısı da tamamen elden geçti .