Casillas'tan Sevgilisine Canlı Yayında Öpücük Madrid

2010 Dünya Kupası'nı Hollanda'yı 1-0 yenerek kazanan İspanya'nın kalecisi İker Casillas, gazeteci sevgilisi olan Sara Carbonero'yu canlı yayında öperek şampiyonluğu kutladı.

  2010 Dünya Kupası ' nı Hollanda ' yı 1-0 yenerek kazanan İspanya ' nın kalecisi İker Casillas , gazeteci sevgilisi olan Sara Carbonero ' yu canlı yayında öperek şampiyonluğu kutladı .
Dünya Kupası ' nı kazanmanın heyecanıyla gözyaşlarını tutamayan Casillas , İspanyol Tele 5 kanalında çalışan sevgilisi Sara ' nın canlı yayın konuğu olduğu sırada kendini tutamayarak Sara ' yı öptü .
Bu arada , maç sonrası İspanyol futbolcular tarafından yapılan açıklamalarda , Dünya Kupası kazanmanın " tarifi olmayan bir duygu " olduğunun altını çizerek , kupayı tüm İspanya ' ya adadılar .
Teknik direktör Vİcente Del Bosque de maç sonrasında İspanyol televizyonlarına verdiği demeçlerde , " Bu kupa , 23 futbolcunun hakkı . 50 gündür birlikteyiz ve hiçbir sorun yaşamadık , bu futbolculardan gurur duymamız gerek . İspanya için biçilmez bir değerleri var " dedi . " Çok zor bir maç oldu , ama futbolcularımız mükemmeldi . Hollanda da gol atabilirdi , ama bizim net 4 pozisyonumuz oldu " diyen Del Bosque , " Casillas ' ın önemli kurtarışları ve Hollanda ' nın geriye çekilmeye başlamasıyla , üstün bir futbol sergilediklerini " belirtti .
Öte yandan , tarihinde ilk defa Dünya Kupası finali oynayan ve kazanan İspanya Milli Takımı , yarın Madrid ' e gelecek . Madrid ' de kahraman olarak karşılanacak olan İspanyol futbolcular için özel bir kutlama yapılacak .
12 . 07 . 2010 01 : 33 : 51