Osmaniye'ye Çinli gelin geldi

Osmaniyeli genç çalıştığı Dubai'de tanıştığı Çinli kızla görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Dubai'ye çalışmaya giden İsmail Gerger (29)

  Osmaniyeli genç çalıştığı Dubai ' de tanıştığı Çinli kızla görkemli bir düğünle dünyaevine girdi .

Dubai ' ye çalışmaya giden İsmail Gerger ( 29 ) burada bir otelde yiyecek içecek koordinatörü olarak çalışmaya başladı . Aynı otelin restoran bölümünde çalışan Çinli Mary Chunli Zgang ( 21 ) ile tanışarak arkadaş oldu . Aşık olduğu Chunli ' ye yaptığı evlilik teklifine olumlu cevap alan İsmail Gerger , memleketinde yaptığı görkemli bir düğün ile dünyaevine girdi .

Osmaniye örf ve adetlerine göre İsmail Gerger ile evlenen Chunli , çiftetelli oynadı , dans etti . Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından nikâhları kıyılan gençlerin şahitliklerini ise Vali Celalettin Cerrah ile Vali Yardımcısı Halit Deveci yaptı . Evlilik cüzdanını gelin Chunli ' ye veren Vali Cerrah ilk kez yabancı bir gelinin nikah şahitliğinde bulunduğunu ifade ederek , genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi . Vali Cerrah ve Belediye Başkanı Kadir Kara gelin ve damada birer cumhuriyet altın taktı .

Bir Türk ile evlenmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Çinli gelin Chunli , bunun İsmail Gerger olmasının daha da gurur verici olduğunu söyledi .

İsmail Gerger ise aynı otelde çalıştıkları sırada Chunli ' ye evlenme teklifinde bulunduğunu ve kabul etmesinin ardından bir yıl sonra ise memleketi Osmaniye ' de düğün yaptıklarını kaydederek düğünlerini onurlandıran Vali Celalettin Cerrah ile Belediye Başkanı Kadir Kara ve bütün dostlarına teşekkür etti .

Nikâhın ardından genç çift düğün pastasını birlikte keserek mutluluklarını dostlarıyla paylaştı .