Zonguldak'ta Kabotaj Bayramı Kutlamaları

Zonguldak'ta 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kutlamalarında vali, komutan ve gazeteciler arasında ilginç 'haber' diyalogu yaşandı.

  Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Valilik önündeki Atatürk Anıtı ' nda gerçekleştirilen törenin ardından Türkiye Taşkömürü Kurumu ' na ait römorkla denize çelenk bırakıldı . Program kapsamında römorkörle , Karadeniz ' de kısa bir tur atıldı . Deniz turunun ardından römorktan önce inen basın mensuplarının koşuşturması gören Zonguldak Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel , " Denize biri düşer diye mi bekliyorsunuz " esprisini yaptı . Protokolün römorkörden inmesini takip eden gazetecileri gören
Vali Erdal Ata da , " Düşmemi mi bekliyorsunuz? Ama gördüğünüz gibi düşmedim " dedi . Tuğgeneral Yüksel , " Sayın valim , bu haber değil diyorum . Birisi düşerse haber olacak " derken gazeteciler ise , " Sayın valim , işini biliyor . Ama her zaman düşme ihtimali vardır " cevabını verdi . Vali Ata da , " Doğru insan düz yolda da yürürken düşebilir " karşılığını verdi .