Sp Adana İl Başkanı Cengil: 'Seçim Startını Kongrede Veriyoruz'

Saadet Partisi (SP) Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, 11 Temmuz günü gerçekleşecek olan olağanüstü büyük kongrelerinin aynı zamanda bir seçim startı olacağını söyledi.

Sp Adana İl Başkanı Cengil: 'Seçim Startını Kongrede Veriyoruz'
  Cengil , partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında , " Kongreden iktidara " adlı büyük kurultaya Adana halkını davet etti .
Bu kongre ile parti kadrolarının daha da güçlenip gençleşeceğini kaydeden Cengil , " Böylece partimiz daha kuşatıcı hale gelecektir . Milletimizin tüm kesimleri kendisini burada bulabilecektir " dedi ,
Adana ' dan kongreye yoğun bir katılım olacağını anlatan Cengil , " Aklıselim ve vicdan sahibi herkese haydi gönül gönüle omuz omuza ' diyoruz . Kongremiz içerik itibariyle olduğu gibi , fiziki olarak ta Cumhuriyet tarihinin en görkemli kongresi olacak . 11 Temmuzda olağanüstü büyük kongremizi yapıyoruz . Kongremizin adı " Kongreden İktidara " dır . Aynı zamanda bir seçim startıdır . Yerli çözümden yana , anti emperyalist , maneviyatçı , özgürlükçü , adaletten yana olan , refahın arttırılmasını ve topluma adil dağılımını savunan herkese kapımız sonuna kadar açıktır " dedi .
' Saadet Türkiye ' yi Dinliyor ' programı çerçevesinde Türkiye genelinde 1 milyon 369 bin esnaf ve çiftçinin birebir dinlenerek anketler yapıldığını bildiren Cengil , " Adana ' da da 4 bin kişi dinlendi . Ancak bir husus çok dikkat çekicidir . Görüşülenlerin yüzde 85 i gelecekten umutsuz . Ayrıca kadın kollarımız Türkiye genelendi aynı mahiyette bir milyon kadınla görüşmeler yapıyor . Bu yorucu çalışmalarından dolayı bütün teşkilat mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum " dedi .