Şampiyon Sporculardan Kaymakam Dölek'e Ziyaret

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu tarafından düzenlenen "Çocuk Fitness Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde" Türkiye şampiyonluğu elde eden sporcular, Karşıyaka İlköğretim Okulu Müdürü Seçil Onan ve antrenör Orhan Uygun ile birlikte Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek'i makamında ziyaret etti

  Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu tarafından düzenlenen " Çocuk Fitness Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde " Türkiye şampiyonluğu elde eden sporcular , Karşıyaka İlköğretim Okulu Müdürü Seçil Onan ve antrenör Orhan Uygun ile birlikte Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek ' i makamında ziyaret etti .
Karşıyaka İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan madalyalı sporcuları , madalyaları ile birlikte makamında kabul eden Kaymakam Dölek , çeşitli hediyeler verdiği sporcuları başarılarından dolayı kutladı . Sporcuları tebrik eden Kaymakam Dölek , " Gönderdiğimiz 4 sporcumuzun dördünün de dereceye girerek madalya kazanmaları bizleri gururlandırdı . Hepsinin Karşıyaka ilköğretim Okulu öğrencileri olması dikkat çekici . Okul müdürümüzün üstün gayretlerinin yanı sıra çalıştırıcı Orhan Uygun ' un da özverili çalıştığı ortada . Slovakya ' da da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım tam . Kazanmak , dereceye girip madalya almak güzel bir duygu ama önemli olan spor yapmak ve böylelikle yeteneklerimizi ve ruhumuzu geliştirmektir . Sizleri tebrik ediyorum " dedi .
8-10 yaş grubunda yarışan Simge Üstüngör Türkiye birinciliği , Gamze Nar ise Türkiye ikinciliğini kazandı . 11-13 yaş grubunda yarışan Burcu Güzelbay Türkiye birinciliği elde ederken kuzeni Aysu Güzelbay da Türkiye üçüncüsü olmuştu .