PKK'nın kurucularından Şükrü Gülmüş : Kürtler Öcalan'a isyan başlatmalı

PKK'nın kurucularından Şükrü Gülmüş, çok önemli açıklamalarda bulundu.

  Sü ; reç ; ten en fazla silah baronlarının memnun olduğunu belirten Gü ; lmü ; ş , &ldquo ; Olan halka oluyor . Ezilen hep toplum oluyor . Silah baronları ise ceplerini dolduruyor . O zaman sü ; rece halk el koymalıdır . Bö ; lge halkı PKK ' ya , ' yeter artık ' demek zorundadır . Demek zorundadır ; ç ; ü ; nkü ; bö ; lge halkının Tü ; rklerle bir sorunu yoktur . Kü ; rt sorununun ç ; ö ; zü ; mü ; nü ; n ö ; nü ; ndeki en bü ; yü ; k engel de Ö ; calan ' dır . Ö ; calan , Ergenekon ' un taşeronu , Kü ; rt halkının da en bü ; yü ; k dü ; şmanıdır . Ondan ve onun ü ; rettiği yok etme sisteminden kurtulmayan bir insan asla iflah olmaz&rdquo ; dedi .

&ldquo ; KÜ ; RTLER Ö ; CALAN ' A İSYAN BAŞLATMALI&rdquo ;

Ö ; calan ' ın kendisinden başka bir derdinin olmadığını vurgulayan Gü ; lmü ; ş , sö ; zlerini şu şekilde sü ; rdü ; rdü ; : &ldquo ; Ancak bir beyin yıkama sü ; reci yaşadık . 35 yılda halka , Ö ; calan lider olarak yutturuldu . Oysa bö ; lge halkı artık gerç ; ekleri gö ; rmelidir . Ö ; calan ' ın Kü ; rtlere zerre kadar faydası yok ama zararı anlatmakla bitmez . Ö ; calan bö ; lge insanının sorununu bilmez , dertlerini dinlemez , 30 yıldır sü ; ren ç ; atışmalarda da ailesinden bir kişinin tırnağı bile kırılmadı . Ö ; calan ailesi ' el bebek gü ; l bebek ' halindeyken , bö ; lge insanı sıkıntı altındadır . Eğer Ö ; calan ' ın Kü ; rtlerle alakası varsa , bugü ; n silahların susması iç ; in talimat verir . Yok vermiyorsa , şimdi Kü ; rtlerin buna isyan etmesi lazım . Ö ; nce halk PKK ' yı sorgulamalı ve neye hizmet ettiğini anlamalıdır . Hemen ardından kendilerini temsil etme iddiasıyla siyaset yaptıklarını iddia eden partileri . . . Ö ; calan ' a kimse bel bağlamasın . Birileri ' Ö ; calan ' dedikç ; e ve Ergenekon bitmedikç ; e , Kü ; rt sorunu ç ; ö ; zü ; lmez . &rdquo ;

&ldquo ; SİLAHA KARŞI Ç ; IKANLARI İÇ ; ERİDE PKK DIŞARIDA ERGENEKON SUSTURDU&rdquo ;

Ö ; calan ' ın Hitler ' den farksız olduğunu vurgulayan Gü ; lmü ; ş , &ldquo ; Bugü ; n sö ; zde ö ; rgü ; t iç ; erisinde Karayılan sivrilmiştir . Ama asla ve asla Ö ; calan ' sız iş yapamaz . Ö ; calan ' ı bu kadar gü ; ç ; lendiren ve başa bela eden , derin devlettir . Ergenekon ' un taşeronu Ö ; calan ' dır . Ö ; rneğin bir Hikmet Fidan gerç ; eği var . Diyarbakır ' ın Bağlar ilç ; esinde 6 Temmuz 2005 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ö ; ldü ; rü ; lmü ; ştü ; . Kendisi HADEP ' in Genel Başkan Yardımcısı ' ydı . Olayın ç ; ok ü ; stü ; ne gidilmedi . Yine PKK ' dan ayrılan Suriye ' deki Rekeftin Hareketi ' ni yö ; neten ve daha ç ; ok kü ; ltü ; rel anlamda Kü ; rt kimliğini savunan Kemal Şahin ' in ortadan kaldırılması var . Silahsız hareket isteyen kim varsa ö ; ldü ; rü ; ldü ; . İç ; eride olanlar PKK , dışarıda olanlar ise Ergenekon aracılığıyla temizlendi . Ö ; calan ' a rağmen iş yapan kim varsa , potansiyel tehlike olarak gö ; rü ; ldü ; &rdquo ; dedi .

&ldquo ; Ö ; RGÜ ; TÜ ; N Ü ; ST KADEMESİNDE ERGENEKONCULAR VAR&rdquo ;

Ergenekon ile PKK ilişkisini kabul etmeyenlerin akıl tutulması yaşadığını vurgulayan Gü ; lmü ; ş , &ldquo ; Yalç ; ın Kü ; ç ; ü ; k gerç ; eği var . Ü ; stü ; nü ; kimse kapatamaz . Bizzat Ergenekon adına ö ; rgü ; tte gö ; revlendirildi . PKK ' nın iç ; ine girdiğinde kısa sü ; rede Ö ; calan ' ın danışmanlığına getirildi . Sadece Yalç ; ın Kü ; ç ; ü ; k de değil . Derin devlete hizmet eden birç ; ok taşeron ö ; rgü ; t de aktif gö ; rev aldı . Bunlardan biri de Doğu Perinç ; ek ' tir . Biz bunları o gü ; nden deşifre ettik . Deşifrelerimizde ne kadar haklı olduğumuz bugü ; n ortaya ç ; ıkmıştır . Ergenekon ile PKK ' nın bağlantısı yok demek , akıl tutulmasıdır . İsimleri ç ; oğaltmak mü ; mkü ; n . . . Cenk Duatepe ve Ağrılı Pilot Necati Kaya da bu sü ; reç ; te derin gö ; revler ü ; stlenmiştir . Şu anda da aynı gö ; revleri ü ; stlenen karanlık isimler var . Bu isimler , ö ; rgü ; te yol haritası belirliyor . Yeni isimleri de yakın zamanda aç ; ıklayacağım . Ö ; rneğin bir avukatlar ö ; rgü ; tü ; var . Ç ; oğu Ö ; calan ' ın avukatlığını yapıyor . Ama ç ; ift taraflı ç ; alışıyorlar . Talimatları iletmekle kalmıyorlar , derin ilişkileri sü ; rdü ; rü ; yorlar . Basın ve BDP iç ; inde de ç ; ift yö ; nlü ; ç ; alışanlar var . Hatta ö ; rgü ; tü ; n bugü ; n ü ; st kademesinde Ergenekoncular var&rdquo ; şeklinde konuştu .

&ldquo ; SÜ ; RECİN TIKANMASI , STATÜ ; KOCULARIN KAZANMASI ANLAMINA GELİR&rdquo ;

&ldquo ; Ne zaman demokratikleşme yö ; nü ; nde sivil irade kararlılık gö ; sterse , derin yapılar ç ; elme takıyor&rdquo ; diyen Gü ; lmü ; ş , &ldquo ; AK Parti demokratik aç ; ılımdan asla ö ; dü ; n vermemelidir . Geri adım tuzağına dü ; şmemelidir . Bu en başta Ö ; calan ve Ergenekon ' un beklentisidir . Başlayan sü ; reç ; genişletilmeli ve ö ; zellikle 12 Eylü ; l Anayasası ' ndan topyekû ; n kurtulunmalıdır . Başlayan sü ; recin tıkanması , statü ; kocuların kazanması anlamına gelir&rdquo ; dedi .

VAKİT