Odtü Matematik Öğretmenleri Ankara'da Toplandı

ODTÜ Ülkem Koleji matematik öğretmeni Gülsüm Olça, Ankara'da 22 -25 Haziran 2010 tarihleri arasında tüm ODTÜ okullarının matematik öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen Haziran ayı toplantısına katıldı

Odtü Matematik Öğretmenleri Ankara'da Toplandı
  ODTÜ Ülkem Koleji matematik öğretmeni Gülsüm Olça , Ankara ' da 22 -25 Haziran 2010 tarihleri arasında tüm ODTÜ okullarının matematik öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen Haziran ayı toplantısına katıldı .
ODTÜ okulları matematik öğretmenleri , yaz tatiline girmeden önce Ankara ' da bir araya gelerek önümüzdeki yılın planlamasını yaptılar . Ülkem Koleji Matematik Öğretmeni Gülsüm Olça , " Tatile girmeden bir araya gelmemizin önümüzdeki yılın çok daha iyi geçmesini sağlayacağına inanıyorum . Çünkü bu toplantıda önümüzdeki yıl için yapılacakları tüm öğretmenlerimizle paylaştık . Her öğretmenimiz yazın çalışmalarını rahat rahat sürdürebilecek . 2010-2011 eğitim öğretim yılına başladığımızda tüm materyallerimiz elimizde hazır olacak . Bu da bizim çok daha verimli bir eğitim öğretim yılı geçirmemizi sağlayacaktır . " dedi .
ODTÜ - Ülkem Koleji Müdürü Arif Demir , " Yıl boyunca yapılan paylaşım seminerleri , görevli öğretmenlerin katılımıyla sağlanmaktadır . Alanlarında uzman kişilerde davet edilerek , karşılıklı bilgi akışı sağlanmakta ve eğitim-öğretim alanındaki gelişmeler , yeni yaklaşımlar incelenmekte ve uygulamalarımız değerlendirilmektedir . " dedi .