Marmaris'te Renkli Denizlicilik Ve Kabotaj Bayramı Kutlamarı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Marmaris'te renkli görüntülere sahne olan etkinlik ve yarışmalarla kutlandı

  Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ; Marmaris Kaymakamlığı , Marmaris Belediyesi ve Marmaris Liman Başkanlığı ortaklığında düzenlenen etkinliklerle , Marmaris ' te coşku içinde kutlandı .
Marmaris Gümrük Meydanı ' nda saat 18 : 00 ' de başlayan etkinliklere Marmaris Kaymakamı A . Serdar Polat , Aksaz Deniz Üs Komutanı Yalçın Kavukcuoğlu , Türkiye ' nin Rodos Başkonsolosu İhsan Yücel , Marmaris Belediye Başkan Vekili Halil Gökovalı ile ve çok sayıda Marmarisli katıldı . Nostaljik tekne yarışları ve yelken gösterileri ile başlayan kutlamalar , çocuklar ve gençler arasındaki yüzme yarışları ile devam etti . Yarışmaların yapıldığı kıyıdaki kılıç balıklarını gören vatandaşlar gördükleri balıkları Köpek Balığı zannederek bir anlık korku yaşadı . Balıkların bölgeden uzaklaşmasını sağlayan sahil güvenlik botları yarışmaların ara verilmeden yapılmasını sağladı .
Devam eden etkinliklerde , halat Çekme yarışının ardından ise yağlı direkten bayrak alma yarışına geçildi . Heyecanın doruğa ulaştığı yarışta , katılımcılar yağlı direkteki bayrağı almak için kıyasıya yarıştı . Yaklaşık 1 . 5 saat süren uğraşların ardından bayrağı almayı başaran yarışmacıya ödül verildi .