Eski Milli Futbolcu Hakan Şükür Uşak'ta

Eski Milli Futbolcu Hakan Şükür, hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın şube açılışı için Uşak'a geldi

Eski Milli Futbolcu Hakan Şükür Uşak'ta
  Eski Milli Futbolcu Hakan Şükür , hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın şube açılışı için Uşak ' a geldi . Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan eski Milli Futbolcu Hakan Şükür , hayranlarına bol bol imza dağıttı .
Galatasaray ' ın ve Milli Takımın eski kaptanı Hakan Şükür , RodiMood ' un 132 . mağazasının açılışı için Uşak ' a geldi . Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Hakan Şükür , açılış sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı . Mağaza açılışına Hakan Şükür ' ün yanı sıra Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan , RodiMood Yönetim Kurulu Başkanı Fetin Kazancı , şirket yöneticileri ve Uşaklı işadamları katıldı .
Açılış töreninde konuşan Fetin Kazancı , 2006 yılından bu yana üretimden çıkarak tasarım ve mağazacılığa odaklandıklarını belirterek , kot ve denim ürünlerinin tamamını Türkiye içinde imal ettirdiklerini ifade etti . Ekonomik krize rağmen büyüyen bir marka olduklarını söyleyen Fetin Kazancı , 2010 yılında 180 milyon dolarlık bir ciro hedeflediklerini açıkladı . Türkiye çapında 300 ' ün üzerinde bayiye toptan satış yaptıklarını da kaydeden Fetin Kazancı , yıl sonuna kadar 175 mağazaya ulaşmayı planladıklarını ve önümüzdeki yıldan itibaren de yurtdışında mağaza açmaya başlayacaklarını vurguladı .
Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise Türkiye ' nin ve sektörün önde gelen markalarının kente gelmesinin kendilerini sevindirdiğini belirterek , eski Milli Futbolcu Hakan Şükür ' e de Uşak ' a gelerek kendilerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti .
Hakan Şükür açılış sonrası hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı . Mağazayı gezen ve bol bol imza dağıtan Şükür , gazetecilerin spordaki gelişmelerle ilgili sorularını kabul etmedi .