Dosab'tan Sanayicilere 5 Yıldızlı Sosyal Tesis

Bursa'da, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) işbirliğiyle yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete açıldı.

Dosab'tan Sanayicilere 5 Yıldızlı Sosyal Tesis
  DOSAB bünyesinde faaliyet gösteren sanayicilerin ve Bursa iş dünyasının yakından tanıdığı simaların katıldığı DOSAB Sosyal Tesisleri ' ne sanayiciler hayran kaldı . DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kaplan , sosyal tesisin herkese hayırlı olmasını diledi . Kaplan , " Bursa ' nın ve ülkemizin kalkınmasında kilit rol oynayan sanayicilerimizin boş zamanlarını ve sportif faaliyetlerini değerlendirebileceği bir yer " dedi .
Tesislerde en ince ayrıntısına kadar her şeyin düşünüldüğünü belirten DOSABSİAD Başkanı Ceyhun Özüm , sanayicilerin birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olabileceği keyifli bir mekanın açıldığını söyledi .
Mimari ve dekoratif açıdan her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığı DOSAB Sosyal Tesisleri bünyesinde açık ve kapalı restaurant , kafeterya , bar , fitness merkezi , kapalı yüzme havuzu , solaryum , sauna , buhar odası , pilates salonu gibi aktiviteler bulunuyor .