Ampute Futbol Takımına Hayat Hastanesi Sponsor Oldu

Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne Özel Hayat Hastanesi Sponsor oldu.

Yeni sezonda ilk kez ligde mücadele ederek Gaziantep'i temsil edecek olan Bedensel Engelliler Spor Kulübü ampute futbol takımı sahaya indi. Çalışmalara Atatürk Lisesi Halı Sahası'nda başlayan engelli sporcular, kendilerine sponsor olan Hayat Hastanesi'ne teşekkür etti.
Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Köse, yaptığı açıklamada, "Gaziantep'te ikinci Ampute Futbol Takımı kulübümüz bünyesinde faaliyete geçti. Şu anda çalışmalarımız başladı. Özel Hayat Hastanesi engelli sporcularımıza sahip çıkarak sponsor oldu ve malzemelerini aldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Bedensel Engelliler Spor Kulübü bünyesinde faaliyete geçen ampute Futbol Takımı'nda tecrübeli ve yeni oyuncuların yer aldığına da dikkati çeken Kulüp Başkanı Hüseyin Köse, "Aramıza katılan tecrübeli arkadaşlarımız var. Yeni lisans çıkarttığımız oyuncularda mevcut. Takımın lige hazır hale gelmesi için çalışmalara erken başladık. Tüm eksiklerimizi lig öncesi giderip, ligde Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.