Ak Parti İl Başkanı Ve Merkez İlçe Başkanlarının Görevden Alındığı Haberlerini, Başkan Yardımcısı Yalanladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa İl Başkan Yardımcısı Remzi Kopuk, il başkanı Nagip Vardar ve merkez ilçe başkanlarının görevden alındığı yönündeki söylentilerin asılsız olduğunu söyledi

  Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti ) Bursa İl Başkan Yardımcısı Remzi Kopuk , il başkanı Nagip Vardar ve merkez ilçe başkanlarının görevden alındığı yönündeki söylentilerin asılsız olduğunu söyledi . Başkan Vardar ' ın genel merkeze çağrıldığını kaydeden Kopuk , bunun yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtti .
AK Parti Genel Başkanlığı ' nın Bursa İl Başkanı Nagip Vardar Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir , Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara ve Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ' nun istifalarını istediği yönündeki haberlere açıklık getiren AK Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Kopuk , " İl Başkanı Nagip Vardar ' ın parti genel merkezine davet edildiği doğrudur . İstifa etmesi yada görevden alındığı haberleri ise asılsızdır . Merkeze çağrılması görevden alınması şeklinde algılanmıştır . Bu tamamen yanlış anlaşılmanın ürünüdür " dedi .
Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ise , " Bize haber bugün ulaştı . Genel merkeze davet edildik . Bu bilgi , görevden alınmamız ile alakalı değil . Hazırlıklarımızı yapıyoruz . Akşam saatlerinde Ankara ' ya doğru yola çıkacağız " diye konuştu .
Bu arada diğer başkan yardımcılarının da merkezde yapılacak toplantıya gittiği öğrenildi .