Portekiz Mozambik'i yerle bir etti

Portekiz Milli Takımı, Dünya Kupası öncesi son hazırlık maçını Mozambik karşısına çıkarak verdi. Dünya Kupasına tamamen hazır olduğunu gösteren Portekiz maçtan 3-0 galip ayrılarak Dünya Kupasına ne kadar hazır olduğunu gösterdi.

  Portekiz Milli Takımı , Dü ; nya Kupası ö ; ncesi son hazırlık maç ; ını Mozambik karşısına ç ; ıkarak verdi . Dü ; nya Kupasına tamamen hazır olduğunu gö ; steren Portekiz maç ; tan 3-0 galip ayrılarak Dü ; nya Kupasına ne kadar hazır olduğunu gö ; sterdi .

Dü ; nya Kupası ' na ü ; ç ; gü ; n kala turnuvanın favori takımlarından biri olarak gö ; sterilen Portekiz , Mozambik ile karşılaştı . Gü ; ney Afrika ' nın Johannesburg şehrinde , BidVest Stadı ' nda oynanan karşılaşmayı Portekiz 3-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildi .

Portekiz ' e zayıf rakibi karşısıdna galibiyeti getiren golleri 52 . dakikada Danny , 75 ve 83 . dakikada Hugo Almeida golleri attı .

Portekiz ' in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo yedek başladığı maç ; ın 63 . dakikasında oyuna girdi . Ayrıca sakatlandığı iç ; in kadrodan ç ; ıkartılan Nani , karşılaşmayı arkadaşlarıyla birlikte izledi .

Dü ; nya Kupası ' nda , G Grubu ' nda yer alan Portekiz ilk maç ; ını 15 Haziran tarihinde Fildişi Sahilleri ile yapacak , daha sonra ise Kuzey Kore ve Brezilya ile mü ; cadele edecek .

Portekiz ' in ilk 11 ' i
Eduardo
Paulo Ferreira
Ricardo Carvalho
Bruno Alves
Deco ( 61 . dk Deco )
Simao ( 63 . dk C . Ronaldo )
Pedro Mendes ( 77 . dk Pepe )
Raul Meireles ( 61 . dk Miguel Veloso )
Danny
Fabio Coentrao ( 86 . dk Duda )
Liedson ( 46 . dk Huga Almeida )