Dsp Giresun İl Başkanı Okusal'dan Basın Toplantısı

Demokratik Sol Parti (DSP) Giresun İl Başkanı Ali Okusal, AK Parti'nin yanlış yönetimi yüzünden ülkenin sıkıntılı günler geçirdiğini söyledi.

Dsp Giresun İl Başkanı Okusal'dan Basın Toplantısı
DSP Giresun İl Başkanı Okusal, partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında yolsuzluk ve yoksullukla mücadele edeceğini vaat ederek iktidara gelen AK Parti'nin tam tersini uyguladığını ileri süren Okusal, "İktidara gelirken önce yolsuzluk ve yoksullukla mücadele edeceğini vaat eden AK Parti iktidarı sadaka toplumu oluşturdu. AK Parti terör konusunda da başarısız oldu. AK Parti iktidarı sıfır terörle teslim almıştı. Bölücü terör karşısında AK Parti iktidarının izlediği teslimiyetçi, tavizkar politikalar sonucu bölücü terör devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü tehdit edecek boyutlara ulaşmıştır" dedi.
Ülkenin ekonomi ve terör olmak üzere iki önemli konusunda başarısız olduğunu da iddia eden Okusal, "Demek ki AK Parti ülkenin iki tane konusu olan ekonomi ve terörde başarısız olmuştur. Buna rağmen hala birinci parti olmasının yegane sebebi şimdiye kadar karşısında halka umut ve güven veren alternatifinin olmamasıydı. Artık AK Parti'nin, Genel Başkanımız Dr. Masum Türker ile bir alternatifi olduğu görülmektedir"diye konuştu.