Antalya'da Güllük Caddesi turizm sezonu bittikten sonra düzenlenecek

Antalya'nın en işlek yerlerinden Güllük, turizm sezonu sonrası yeniden düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Güllük Cadde

Antalya'nın en işlek yerlerinden Güllük, turizm sezonu sonrası yeniden düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Güllük Caddesi'nin de Işıklar gibi olacağını söyledi.

Akaydın, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Güllük Esnafları Güçlendirme, Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜLDER) Başkanı Hüseyin Sarı ile Güllük Caddesi esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Caddedeki sıkıntıları anlatan esnaf, Güllük'ün de Işıklar Caddesi gibi yeniden düzenlenmesini istedi.

Güllük'ün turizm sezonu bitince ilk düzenlenecek caddelerden biri olduğunu belirten Akaydın, "Turizm sezonunun bitmesini bekliyoruz. Atatürk Caddesi, Güllük ve Kapalı Yol'u öncelikli olarak düzenleyeceğiz." dedi.

Başkan Mustafa Akaydın, esnafla toplantı da yaptı. GÜLDER Başkanı Hüseyin Sarı, sorunlarını içeren bir dosya sundu. Sorunlarına esnafın katkısıyla modern ve kalıcı çözüm bulunmasını istediklerini belirten Sarı, "Güllük Caddesi'nin aydınlatması yetersiz, kaldırım kötü, peyzajı yetersiz. Tuvalet bulunmaması, kaldırım işgallerinin belirsizliği, yaşlı ve engelli vatandaşların dinlenebileceği bank eksikliği sıkıntı oluşturuyor." diye konuştu.