Ronaldo ve Messi için seferberlik ilan edildi

2010 Dünya Kupası'nın başlamasına kısa bir süre kala, turnuvaya katılacak olan takımların hazırlıkları da son sürat devam ediyor. Sakatlıkların gündeme geldiği günlerde en büyük yıldız olan Ronaldo ve Messi teknik direktörleri tarafından özel ilgi ile idman ve maçlara çıkıyorlar.

Ronaldo ve Messi için seferberlik ilan edildi
  2010 Dü ; nya Kupası ' nın başlamasına kısa bir sü ; re kala , turnuvaya katılacak olan takımların hazırlıkları da son sü ; rat devam ediyor .

Yoğun bir antrenman programı eşliğinde ç ; alışmalarını sü ; rdü ; ren takımlarda , hazırlık maç ; larında yıldız futbolcuların yaşadığı talihsiz sakatlıklar Gü ; ney Afrika ' yı adeta kabus ü ; lkesine ç ; evirdi .

İngiltere ' de Rio Ferdinand , Fildişi Sahilleri ' nde Didier Drogba ve Hollanda ' da Arjen Robben ' in arka arkaya yaşadığı sakatlıklardan sonra gö ; zler Afrika ' da mü ; cadele edecek yıldız futbolculara ç ; evrildi .

Ö ; zellikle iki isim var ki , onların sakatlanması demek ; futbolseverlerin Dü ; nya Kupası ' na yü ; kledikleri anlamı bir kez daha gö ; zden geç ; irmesi demek! O iki isim ; Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo . . .

Dü ; nya futbolunun en bü ; yü ; k iki yıldız olarak gö ; sterilen Messi ve Ronaldo ' nun 2010 Dü ; nya Kupası ' nda nasıl bir performans gö ; sterecekleri bir yana , bu iki oyuncunun da sakatlanmadan Dü ; nya Kupası ' nda boy gö ; sterip , gö ; stermeyecekleri bü ; yü ; k bir merak uyandırıyor .

Sadece hazırlık maç ; larında değil antrenmanlarda bile ö ; zel bir muammele uygulanan Messi ve Ronaldo ikilisinin kusursuz olarak Dü ; nya Kupası ' na ' merhaba ' demesi iç ; in hem Arjantin hem de Portekiz adeta seferber olmuş durumda . . .

Ö ; zellikle Portekiz ' de teknik direktö ; r Carlos Queiroz idmanlarda Cristiano Ronaldo ile yakından ilgileniyor . Antrenman saatleri dışında da Ronaldo ' yu yanlız bırakmayan Queiroz , Portekizli yıldıza ne kadar gü ; vendiği de her fırsatta dile getiriyor .

Robben ve Drogba ' nın sakatlanmasının ardından Queiroz ' a yö ; neltilen ' Ronaldo sakatlanırsa alternatif bir planınız var mı? ' sorusuna Portekizli teknik adamın verdiği ' Dü ; şü ; nmesi bile ü ; rkü ; tü ; cü ; ' cevabı aslında Cristiano Ronaldo ' nun Portekiz iç ; in nasıl bir anlam ifade ettiğini tü ; m aç ; ıklığı ile gö ; zler ö ; nü ; ne seriyor .

Ö ; te yandan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ' nun idmanlarda yaptığı birbirinden gü ; zel ve estetik hareketler ise dikkatlerden kaç ; mıyor . . .

2010 Dü ; nya Kupası ' nda hazırlık ç ; erç ; evesinde daha ö ; nce Didier Drogba , Andre Pirlo , Christian Trasch , Rio Ferdinand , Michael Essien , Jon Obi Mikel , Arjen Robben , Martin Skrtel ve Heiko Westermann sakatlanmıştı . Bu oyuncuların bir kısmı Gü ; ney Afrika ' da mü ; cadele etme şansını kaybederken , bir kısmının ise Dü ; nya Kupası ' nda oynaması iç ; in bü ; yü ; k bir ç ; aba sarfediliyor . Sporx

RONALDO ' NUN İDMAN GÖ ; RÜ ; NTÜ ; LERİ İÇ ; İN TIKLAYIN!