İzmir'de kaza: Askerler ölümden döndü

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında, Foça'da görevli oldukları öğrenilen üç uzman çavuşun bulunduğu otomobil köprüden aşağıya uçtu. Kazada 2'si ağ

  İzmir ' de meydana gelen trafik kazasında , Foça ' da görevli oldukları öğrenilen üç uzman çavuşun bulunduğu otomobil köprüden aşağıya uçtu . Kazada 2 ' si ağır 3 kişi yaralandı .

Kaza , akşam saat 22 . 30 sıralarında , Bayraklı İlçesi Adnan Kahveci Köprüsü üzerinde meydana geldi . Uzman Çavuş Selçuk İpek ( 22 ) yönetimindeki 35 FA 039 plakalı otomobil , yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı . Orta refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobil , yaklaşık 3 metrelik yükseklikten aşağıya uçtu . Kazada , araç sürücüsü İpek hafif , araçta bulunan uzman çavuşlar Nasuh Şehir ( 24 ) ve Mahmut Temur ( 24 ) ise ağır yaralandı . Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi . Kaza sonrası otomobil sürücüsü İpek , ağır yaralanan arkadaşlarının başından bir an olsun ayrılmadı . Olay yerinde ilk müdahalede bulunulan yaralılardan sürücü İpek ile Şehir , Karşıyaka Devlet Hastanesi ' ne , Temur ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ' ne kaldırıldı .

Yaralıların tedavisi sürüyor . Uzman çavuşların Foça ' dan İzmir ' e eğitim amacıyla geldikleri öğrenildi .