Trafik kazası dolu yağışıyla geldi: 4 yaralı

Ankara'da dolu yağdığı sırada ticari bir taksi ile halk otobüsünün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Can pazarına dönen kaza yerinde bir anne "Kızım

Ankara'da dolu yağdığı sırada ticari bir taksi ile halk otobüsünün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Can pazarına dönen kaza yerinde bir anne "Kızımı kurtarın" diye feryat etti.

Ankara'da saat 15.00 sıralarında yoğun dolu yağışı başladı. Yağışla birlikte yollar kayganlaştı. Bu sırada 06 AC 0486 plakalı Etlik- Balgat hattında hizmet veren halk otobüsü ile O6 T 3835 plakalı ticari taksi Balgat Ceyhun Atuf Kansu Caddesi'nde çarpıştı.

Halk otobüsünün çarpması sonucu, 'U dönüşü' yapan ticari taksi yolun kenarına savruldu. Taksi şoförü çarpmanın etkisiyle koltuğa sıkıştı. Takside bulunan iki yolcudan biri ise ağır yaralandı. Halk otobüsündeki iki yolcu da yaralandı. Kaza nedeniyle yolcular otobüsten indirildi.

Olay yerine trafik ekipleri ve 4 ambulans geldi. Çevredeki vatandaşlar da yaralıların yardımına koştu. Takside bulunan bir anne, "Kızımı kurtarın" diye uzun süre feryat etti. Sağlık ekipleri kadını ambulansa bindirmek için uzun süre uğraşmak zorunda kaldı. Kızı ambulansa alınınca kadın da binmeye ikna oldu.

Taksi şoförü de bir süre koltukta çıkarılmayı bekledi. Sıkışan koltuk levye ile açılırken şoförün boynuna boyunluk takıldı. Araçtan çıkarılan şoförün, ambulansa götürülürken cep telefonu çaldı.

Telefonu çevredeki vatandaşlardan biri açarak kazayı bildirdi. Kazada yaralanan 4 vatandaş, Atatürk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Halk otobüsünde seyahat eden yolcular, otobüsün çok hız yaptığını ileri sürerek, taksinin de aniden önlerine çıktığını ve kazanın kaçınılmaz olduğunu anlattı.