Son Şampiyon İtalya'nın zor anları

Dünya Kupası 2010 Güney Afrika Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren İtalya, İsviçre ile karşı karşıya geldi. Son maçında Meksika'ya 2-1 yenilen İtalya bu sefer başka bir Dünya Kupası temsilcisi İsviçre ile 1-1 kalarak ülkesindeki vatandaşlarını hüsrana uğrattı. İsviçre'nin tek golünü Türk asıllı futbolcu harika bir atan Gökhan İnler'den geldi.

Son Şampiyon İtalya'nın zor anları
  Dü ; nya Kupası 2010 Gü ; ney Afrika Şampiyonası hazırlıklarını sü ; rdü ; ren İtalya , İsviç ; re ile karşı karşıya geldi . Son maç ; ında Meksika ' ya 2-1 yenilen İtalya bu sefer başka bir Dü ; nya Kupası temsilcisi İsviç ; re ile 1-1 kalarak ü ; lkesindeki vatandaşlarını hü ; srana uğrattı . İsviç ; re ' nin tek golü ; nü ; Tü ; rk asıllı futbolcu harika bir atan Gö ; khan İnler ' den geldi .

Karşılaşmaya hızlı başlayan İsviç ; re , 10 . dakikada Gö ; khan İnler ' in golü ; yle 1-0 ö ; ne geç ; ti . Gö ; k Maviler , 14 . dakikada Quagliarella ' nın sayısıyla skora eşitlik getirdi .

Gö ; khan İnler ' in ilk 11 ' de yer aldığı İsviç ; re ' de , Tü ; rk kö ; kenli oyunculardan Eren Derdiyok 68 . dakikada , Murat Yakın ise 75 . dakikada oyuna girdiler .

2010 Dü ; nya Kupası ' nda İtalya , F Grubu ' nda Paraguay , Yeni Zelanda ve Slovakya ile karşılaşacak . H Grubu ' nda yer alan İsviç ; re ise Şili , Honduras ve İspanya ' yla mü ; cadele edecek .