Bakan Günay, Kuşadası'nda Partililerle Bir Araya Geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" toplantısına katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk ve Mehmet Erdem, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile turizmciler katıldı. Toplantının ilk bölümünde bölgenin ve turizmin sorunlarını dinleyen Bakan Günay, son bölümde de partililerle görüştü. AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay açılış konuşmasını yaptı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Türkiye Buluşmaları" başlıklı toplantıların tanıma ve kaynaşma amacı taşıdığını belirterek partisinin bugüne kadar yaptıklarını ve geleceğe yönelik projelerini anlattı. Turizmin daha verimli hale getirilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini anlatan Günay, şöyle konuştu: "Ülkemize gelen turist sayısını artırmak ve yukarılara çıkarabilmek için bir çalışma yapıyoruz. Kuşadası ve Ege Bölgesi bir çok imkana sahip. Bu nedenle farklı ve
ayrıcalıklı bir turizm anlayışına sahip olmalı. Bölgenin değerleri mutlaka değerlendirilmeli. Daha çok kültür ve doğa turizmi geliştirilmeli. Bunlar, bu bölgenin çıtasını en yükseğe çıkaracak."
(ZH-HO-Y)