Milas Menteşe Anadolu Lisesinden Yılsonu Etkinliği

Milas Menteşe Anadolu Lisesi'nde bu yıl ilk kez Bahar Şenliği gerçekleştirdi

Milas Menteşe Anadolu Lisesi'nde bu yıl ilk kez Bahar Şenliği gerçekleştirdi. Bütün okul öğrenci ve öğretmenlerinin çabasıyla gerçekleştirilen şenlikte hem kermes yapıldı hem çeşitli etkinliklerle eğlenildi.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen şenlik öğrencilerin kermesiyle başladı. Öğrenciler kendi yaptıkları ürünleri satarak Okul Aile Birliği'ne katkı sağlayamaya çalıştı. Şenliğin açılışında konuşan Milas Menteşe Anadolu Lisesi Müdürü Çoşkun Davut Şenel, "Menteşe Anadolu Lisesi ailesi olarak 5 yıl gibi kısa bir geçmişe sahibiz. İlk mezunlarımızı geçen yıl verdik. Bu kısa geçmişimizde okulumuzda görev yapmış olan yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve hali hazırda görev yapan arkadaşlarımızın üstün gayretleri ile gerek sosyal ve kültürel gerekse eğitim alanında önemli başarılara imza attık. Bu kısa geçmişinde önemli başarılar elde eden okulumuz yine bir ilki gerçekleştirerek siz değerli öğretmen ve öğrencilerimizin ortak çabası ile ilk yılsonu şenliğini düzenliyor. Amacımız bu şenliği geleneksel hale getirip her yıl bir önceki yıldan daha güzel bir etkinlik düzenlemek. Şenliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı şenlikte; dans gösterileri, velilerin ve esnafların desteğiyle alınan hediyelerin çekilişleri, öğrencelerin yazmış olduğu şiirlerin sunumu ve öğrenci konserleri ile devam etti.