Tolunay Kafkas: Gaziantepspor Turkcell Süper Lig'de devamlı üst sıraları zorlayan bir ekip olacak

Gaziantepspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Tolunay Kafkas, üst sıraları zorlayacak kulüp oluşturacaklarını belirtti.

Antalya'nın Ser

  Gaziantepspor ' un çiçeği burnunda teknik direktörü Tolunay Kafkas , üst sıraları zorlayacak kulüp oluşturacaklarını belirtti .

Antalya ' nın Serik İlçesine bağlı Kadriye beldesinde düzenlenen UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu ' na katılan Tolunay Kafkas , gazetecilerin sorularını cevaplandırdı . Gaziantep ' de kendileri için eni bir dönemin başlayacağını belirten Kafkas , Gaziantep camiasına layık olmaya çalışacağını söyledi . Gaziantep ' in geçen yıl büyük bir ivme kaybettiğini ifade eden Kafkas , " B yıl yukarılara taşımak için ciddi bir özveri göstereceğiz . Hem başkanımız hem yönetim kurulumuz hem de ben . İyi olacağını düşünüyorum . Transfer çalışmaları her takımda olduğu gibi bizde de başladı . Eksiklerimiz var bunları tamamlayıp lige hazır bir şekilde girmek için mücadele edeceğiz . " diye konuştu .

Kafkas , Gaziantepspor ' un ciddi bir takım olduğunu söyleyerek devamlı üst sıraları zorlayacak bir takım olacağını kaydetti .

KARABÜK TEKNİK DİREKTÖRÜ YÜCEL İLDİZ , KAMPI OLUMLU BULDU

Turkcell Süper Lig ' e bu yıl yükselen Karabükspor ' un Teknik Direktörü Yücel İldiz de , Pro Lisans Kursu ' nun kendileri ve Türk teknik direktörleri için iyi olacağını düşündüğünü söyledi . Lig öncesi hem bilgi alışverişi olacağını hem de değerlendirmelerin yapıldığını belirten İldiz , kursta iyi bir çalışma dönemi geçireceklerini umut ettiklerini kaydetti .

2010 Dünya Kupası ile ilgili soruları da cevaplayan Teknik Patron Yücel İldiz , Dünya Kupası ' nda favori takım olarak Arjantin ' in olabileceğini belirtti . Kupanın favori oyuncusunun da Lionel Messi olabileceğini belirterek , " Bakalım Messi ligde gösterdiği başarıyı , Dünya Kupası ' nda da gösterebilecek mi , hep birlikte izleyip göreceğiz . " şeklinde açıklamalarda bulundu .

Bu yıl çok konuşulan oyuncusu Daniel Guiza ' yı da değerlendiren İldiz , Guiza ' nın çok kötü bir oyuncu olmadığını Fenerbahçe ' nin oyun sistemine uymadığını düşündüğünü ifade etti .