Lord of the Rings: Online ücretsiz oynamabilecek

Lord of the Rings: Online bedava oynanacak. Orta Dünya bekle bizi geliyoruz

Lord of the Rings: Online ücretsiz oynamabilecek
  Ü ; nlü ; fantastik roman serisi Lord of the Rings ' in MMORPG oyunu Lord of the Rings : Online 2010 sonunda bedava olacak . Filmleri ve oyunlarıyla bizi uzun yıllardır oyalayan Orta Dü ; nya evlerimize bedava konuk olacak . Ü ; retici Turbine ' ın aç ; ıklaması birç ; ok oyuncuyu sevindirdi . Zira Lord of the Rings oynayanların sayısı azlmaya başlamıştı . Sunucularda toplam 100 kişinin aktif olması oyunun yavaş yavaş ö ; lmeye başladığını gö ; steriyordu .

Alınan karar yerinde , peki nasıl geç ; inecen bu oyun yapımcısı? Turbine oyunun canlı kalması ve kar elde etmek iç ; in F2P tü ; rü ; oyunlarda olduğu gibi gerç ; ek parayla eşyalar , gö ; revler ve ö ; zel iç ; erikler satacak . Yeni sistem iç ; in 16 Haziran 2010 ' da beta sü ; recinin de başlayacağının altını ç ; izelim .

Haberimizi sonlandırırken bu durumdan rahatsız olacak oyunculara bir mü ; jdemiz var . Daha ö ; nce LOTRO iç ; in ö ; mü ; r boyu ü ; yelik satın alan kişilerin , yeni dü ; zen başlangıcında 500 Turbine puanına sahip olacağı da aç ; ıklandı .

Cenk Mü ; dü ; roğlu