Düzce Esder Resim, Şiir Ve Mektup Yarışması Ödülleri Verildi

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) 'Çocuk Gözü ile Esnaf ve Sanatkarlar' konulu resim, şiir ve mektup yarışması düzenledi.

  Katılımın yoğun olduğu yarışma resim , şiir ve mektup olmak üzere üç farklı kategoride yapıldı . Yapılan değerlendirmelerin ardından ödül töreni düzenlendi .
Ödül töreninde konuşan ESDER Şubesi Başkanı Mehmet Tuncer , " Bizler kısa adı ESDER olan Esnaf ve Sanatkarlar Derneği olarak esnafımızın sesi olan bir çok etkinlikte öncülük yaptığımız gibi , geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla buluşmak , bir nebze de olsa onların küçük bedenlerinde bulunan büyük düşüncelerde yer alabilmek ve onların esnaf ve sanatkarlarımızla buluşturmak için böyle bir etkinlik yapmış bulunmaktayız . Temennimiz odur ki bu çocuklarımızdan yüksek ahlaki değerlere sahip Devletine bağlı helal haramı bilen , yüksek maneviyatlı nice esnaf ve sanatkarlar çıksın " dedi .
ESDER Düzce Şube Başkanı Mehmet Tuncer ' in konuşmasının ardından sinevizyon gösteri ile devam eden program resim dalında dereceye giren İrfan Özdemir İlköğretim Okulu öğrencisi Sümeyye Özdemir ' in resminin sergilenmesi , şiir dalında birinci gelen 100 . Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Cihan Taşdan ' ın şiirini okuması ve mektup dalında birinci gelen 100 . Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Gamze Aydın ' ın mektubunu okuması ile devam etti . Mlili Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ' de desteklerinden ötürü teşekür plaketi verildi . Tören dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son buldu .