Digor Kaymakamı Serkan Şeker Sondaj Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Digor'a bağlı Yeniköy ve Bacalı Köyleri'nde sondaj çalışmaları devam ediyor.

Digor Kaymakamı Serkan Şeker Sondaj Çalışmalarını Yerinde İnceledi
  Kars Digor İlçesi ' ne bağlı Yeniköy ve Bacalı köylerinde Erzurum ve Kars Devlet Su İşleri Müdürlüğü ( DSİ ) ' nin ortaklaşa yürüttükleri sondaj çalışmaları aralıksız devam ediyor .
İçme suyu bulunmayan Yeniköy ve Bacalı ' da yapılan çalışmalarda 230 metreye inildi . Yapılan jeofizik etütlerinin ardından başlayan çalışmalar ile köylünün su sorununa çözüm bulunması hedefleniyor .
Digor Kaymakamı Serkan Şeker , beraberindeki Erzurum ve Kars DSİ Bölge Müdürlükleri Sondaj Şube Müdürleri ile jeoloji mühendisleriyle birlikte Yeniköy ' e giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi .
Kaymakam Şeker , yapılan çalışmalarla her iki köyünde su sıkıntısının giderileceğini söyledi .
Kaymakam Serkan Şeker ; " Sondaj çalışmalarımız aralıksız devam ediyor . Şuanda 230 metre derinliğe inilmiş durumda . Umut ederim köyümüzde su bulunur ve köylülerin su sıkıntısı sona erer . İlgili arkadaşlar özveriyle çalışıyorlar . Amacımız köylülerimize hizmet etmek . İşte devletin bütün imkanlarıyla buradayız ve sizlere hizmet ediyoruz . İnşallah kısa sürede bu köylerimiz suya kavuşur " dedi .
Beraberindeki heyet ile birlikte sondaj çalışmalarını yakından takip eden kaymakam Şeker , daha sonra köy okuluna gitti . Öğrencilerle bir süre sohbet eden Şeker , köylülerle bir araya geldi . Köylülerin sorunlarını dinledi . Kaymakam Şeker , kaymakamlığın kapısının herkese açık olduğunu , her türlü sorunlarında kendinse gelebileceklerini söyledi .
Digor Kaymakamı Serkan Şeker ve beraberindekiler köylerdeki incelemelerini tamamladıktan sonra ilçeye döndüler .