450 Anne Sertifika Aldı

Türk Anneler Derneği Kayseri şubesinin katıldığı Melikgazi Kaymakamlığının öncülüğünde başlatılan Anne-Çocuk Ele Ele Eğitim Projesi tamamlandı.

450 Anne Sertifika Aldı
  Kasım ayında başlatılan projede , çocukların fiziksel , zihinsel , ruhsal gelişimleri konusunda bilinçlendirilen 450 anne sertifikalarını aldı . Sertifika dağıtım töreninde çocuklar yaptıkları resim ve el becerilerini sergiledi .
Türk Anneler Derneği Kayseri şubesi yetkilileri , " Eğitim alan annelerin bir yere bırakamayıp yanlarında getirdikleri 0-6 yaş çocuklara , gönüllü bakıcı annelik yaptı . Böylece annelerin eğitim boyunca sürekliliğini sağlamış olduk hem de çocukları el becerileri , şiir , şarkı öğreterek onları okul öncesi eğitime hazırladık . Türk Anneler Derneği olarak böyle projeye imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık . Devlet politikalarında eğitime yapılan yatırım ve projelere STK olarak sahip çıkmalı ve dört elle sarılmalıyız . Ancak bu şekilde çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabiliriz . Toplumumuzun kalkınmasına katkı ve destek sağlamalıyız . Oradaki annelerin heyecanını görmek , bu gibi eğitimlerin devamını istemeleri çok güzel . Eğer fırsat verilirse Türk Kadını çalışkanlığını ve üretkenliğini gösterir . Böyle projeleri yaygınlaştırıp başka mahallelerde , başka annelerinde yararlanmasına imkan sağlanırsa çok iyi olur " diye konuştu .