İngiltere Milli Takımı Dünya Kupası için Güney Afrika'ya geldi

İngiltere Milli Takımı Dünya Kupası için 2010 Güney Afrika Dünya Kupası maçları için Güney Afrika'ya geldiler. İngiliz oyuncuların yanlarında getirdikleri yastık ile ilginç görüntelere sahne oldu.

İngiltere Milli Takımı Dünya Kupası için Güney Afrika'ya geldi
  İngiltere Milli Takımı Dü ; nya Kupası iç ; in 2010 Gü ; ney Afrika Dü ; nya Kupası maç ; ları iç ; in Gü ; ney Afrika ' ya geldiler . İngiliz oyuncuların yanlarında getirdikleri yastık ile ilginç ; gö ; rü ; ntelere sahne oldu . Johannesburg ' daki O . R . Tambo Havalimanı ' na sabahın erken saatlerinde inen İngiliz ekibinde , teknik direktö ; r Fabio Capello , gazetecilere yaptığı kısa aç ; ıklamada , ' ' Dü ; nya Kupası ' nın Gü ; ney Afrika ve takımım iç ; in bü ; yü ; k bir başarı olmasını ü ; mit ediyorum ' ' dedi .

Gü ; ney Afrika yolculuğu sırasında David Beckham da İngiltere Milli Takımı ' nı yanlız bırakmadı . AC Milan ' da yaşadığı sakatlık nedeniyle İngiltere kadrosuna alınmayan ancak takımını Gü ; ney Afrika ' da yanlız bırakmayan Beckham , dü ; n yaptığı aç ; ıklamada İngiltere ile birlikte Dü ; nya Kupası ' ndaki havayı solumak ve takım arkadaşlarına bazı konularda yardımcı olmak iç ; in tatilini yarıda kesip Afrika ' da olacağını dile getirdi .

Sü ; perstar Beckham , Afrika ' da olma sebebini ulusal duygulara bağlasa da , ö ; zellikle Ada basını Beckham ' ın aylar ö ; ncesinden yapılan ç ; eşitli reklam anlaşmaları ve organizasyonlardan dolayı Gü ; ney Afrika ' da olacağını haberlerinde işlemeye başladı .

Uzun bir yolcuğun ardından Gü ; ney Afrika ' ya ulaşan İngiltere ' de David Beckham ' ın yanı sıra Aaron Lenon ve Shaun Wright-Phillips ' in keyifli halleri de dikkatlerden kaç ; mıyor .

Fabio Capello ' nun Theo Walcot ' u 23 kişilik kadroya dahil etmemesinin ardından Dü ; nya Kupası ' nda oynama şansı yakalayan Shaun Wright-Phillips , uzun Gü ; ney Afrika yolculuğu sırasında takım arkadaşlarına yaptığı şakalar ile İngiltere ' nin moral kaynağı oldu .

Mü ; ziğe olan dü ; şkü ; nlü ; ğü ; ile bilinen genç ; oyuncu , uç ; ak yolculuğu sırasında sö ; ylediği şarkılar ve yaptığı enterasan taklitler ile Capello dahil tü ; m takım arkadaşlarının gü ; lmekten kırdı , geç ; irdi . gazeteport