Şampiyon Bursa antrenmanlara başladı

Şampiyon Bursaspor 2010-11 sezonu hazırlıklarına Özlüce tesislerinde yaptığı antrenman ile start verdi.

  Şampiyon Bursaspor 2010-11 sezonu hazırlıklarına Özlüce tesislerinde yaptığı antrenman ile start verdi . Türkiye ' yi Şampiyonlar Ligi ' nde temsil edecek olan yeşil-beyazlı ekipte yeni sezon hazırlıklarına son transferler Insua ve Harun Tekin de katıldı . Vederson ise iki gün sonra takıma katılacak .

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ilk çalışma teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirildi . Altyapıda görev yapan üç futbolcu da A takımla birlikte antrenmana çıktı .

Antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcular ile yöneticiler kurban keserek dua ettiler . Ertuğrul Sağlam antrenman sahasında basın mensupları ile tek tek tokalaşarak yeni sezonun herkese hayırlı olması dileklerini iletti .

Kaptan Ömer Erdoğan yeni sezonun ligdeki rakiplerine ve kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi .

Ömer , " İnşallah az sakatlıklı ve güzel bir sezon geçiririz . Bizim açımızdan geçen sene çok güzel bir şampiyonluk yaşadık . Bu ünvanı korumak için bugün start veriyoruz . Uzun bir hazırlık dönemi geçireceğiz . Lige çok hazır bir şekilde girip Bursaspor ' u yine layıkıyla en iyi şekilde temsil ederiz " dedi .

Şampiyonluğun kendilerini motive ettiğini belirten Ömer , " biz geçen sene başardıysak bu yıl da başarabiliriz . Şampiyon takım gibi çalışmalarımızı yapacağız . Çok çalışmamız gerekiyor . Şampiyonlar Ligi ise büyük bir kulvar . Türkiye ' yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz . Daha sağlam bir Bursaspor olacak ve ses getireceğiz " şeklinde konuştu .

Bursaspor ' da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Insua , " büyük bir coşkuyla beni karşıladılar . Burada olmaktan mutluyum . Başarılı olacağıma inanıyorum . Türkiye futbolu hakkında bilgim yoktu ancak buraya transfer olduktan sonra araştırmalar yapıp maçlar izledim . Türkiye " de ise sadece Arjantinli futbolcuları tanıyorum . Bunlar Delgado ve takımımızdaki Batalla " diye konuştu .




CNN Türk