Oltulu Güreşçiler Erzurum'u Temsil Edecek

İl Güreş Müsabakalarında il birincisi olan Oltu Belediyesi Güreş Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum'u temsil edecek.

  Geçtiğimiz hafta Erzurum ' da düzenlenen il güreş elemelerinde Oltu Belediyesi Güreş Takımı sporcularından 35 kiloda Barış Uygur , 37 kiloda Kadir Yıldırım , 70 kiloda Çağrı Şahin il birincisi olarak 2-4 Temmuz 2010 tarihleri arasında Kastamonu ' da yapılacak olan minikler Türkiye Şampiyonası ' nda Erzurum ' u temsil etmeye hak kazandı .
Oltu Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Erturan Ay , Türkiye Şampiyonası ' nda sporcularına güvendiğini belirterek dereceye girmeyi hedeflediklerini söyledi .
Kastamonu ' da düzenlenecek olan şampiyonaya oldukça iddialı hazırlandıklarını dile getiren Antrenör Ay , Ata sporu güreşe yönelik verdiği destek ve katkılardan ötürü Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ' e teşekkür etti .
Güreşçileri Erzurum ' da elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Başkan Ziyrek , " Güzel ilçemizi başarıyla temsil eden çocuklarımızı kutluyorum . Türkiye Şampiyonası ' nda Oltu Belediyesi ' ni en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum . Yolları açık olsun . " diyerek güreşçilere yol harçlığı vererek Kastamonu ' ya uğurladı .