Demet Akalın'ın eşine adli kontrol cezası

İzmir'in Çeşme ilçesinde tehdit ve darp olayına karıştığı önü sürülen Demet Akalın'ın eşi Önder Bekensir'e, yurt dışına çıkış yasağı getirilerek adli

  İzmir ' in Çeşme ilçesinde tehdit ve darp olayına karıştığı önü sürülen Demet Akalın ' ın eşi Önder Bekensir ' e , yurt dışına çıkış yasağı getirilerek adli kontrol cezası verildi .

Akalın ' ın açılış gününde sahne aldığı bir eğlence mekanı işleten Tayfun İkan ve Onur Okan , polise başvurarak Bekensir ' in de aralarında bulunduğu beş kişi tarafından tehdit ve darp edildiklerini öne sürdü . Bekensir ' in de aralarında bulunduğu beş kişi , Akalın ' ın ücretini eksik ödedikleri iddiasıyla işletme sahiplerini silah gösterip tehdit ve darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı ve Çeşme Adliyesi ' ne sevk edildi . Önder Bekensir ' in mahkemede , işletmecilerle para konusunu konuştuğunu , darp ve tehdit olaylarından haberdar olmadığını söylediği öğrenildi . Bekensir ' e yurt dışına çıkış yasağı konularak , bir ay süreyle adli kontrol cezası verildi . Diğer zanlılar Y . İ . , S . G . , Ö . D . ve T . Ö . ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı . Demet Akalın ' ın , sezon açılışı gecesinde 40 bin liraya anlaşarak sahne aldığı eğlence merkezinin işletmecilerinin , programdan sonra sanatçıya 10 bin lira ödediği , olayın bu sebeple çıktığı öğrenildi .