2000 yılından sonra sinema sektörüne atılmış en yetenekli oyuncular

Sinema dergisi 2000 yılından itibaren olmak üzere kariyerinde en hızlı çıkış yakalamış oyuncuları bu sayısında okuyucularına sunuyor.

  Sinema dergisi Temmuz sayısında 2000 yılından sonra sinemaseverlerin gü ; ndemine giren genç ; kuşak oyunculardan en yetenekli , en dikkat ç ; ekici ve kariyeri şimdilik en istikrarlı giden 10 ' unu listeledi .
İşte bu yeni nesil oyunculardan bir kaç ; ı

KEIRA KNIGHTLEY
Her şey bir futbol aşkı filmi olan ' Bend It Like Beckham/Hayatımın Ç ; alımı ' yla , sıradan bir yardımcı karakterde sahne ç ; alan bir performans sunmasıyla başladı . 1985 doğumlu Londralı Keira Knightley , bugü ; nü ; n ç ; oğu genç ; oyuncusu gibi mesleğe kü ; ç ; ü ; k yaşta atılmış olsa da , seyirciler onu Gurinder Chadha ' nın 2002 yapımı filmiyle tanıdı . Oysa ç ; ocukken dans eğitimi alan Knightley ' A Village Affair ' de oynadığında 12 yaşındaydı . Ç ; ocukluğunda dans eğitimi de almıştı .

AMY ADAMS
İtalya ' da doğup Colorado ' da bü ; yü ; yen Amy Adams , orta ö ; ğreniminin ardından dans dersleri aldı ve 20 yaşına kadar yemekli tiyatrolarda ç ; alıştı . Los Angeles ' a gittikten sonra , Cruel Intentions ' ın dizisinde oynadı ama dizi sonunda ' Cruel Intentions 2 ' adıyla video filmi oldu . Bağımsız komedi ' Psycho Beach Party/Sapık Plaj Partisi ' , ardından TV dizilerinde konuk oyunculuk derken , ' Catch Me If You Can/Sıkıysa Yakala ' da Leonardo DiCaprio ve Tom Hanks ' le oynadı . Spielberg bu rolü ; n onun ö ; nü ; nü ; aç ; acağını dü ; şü ; nü ; yordu ama bir yıl işsiz kaldı . 2004 ' ten itibaren ç ; alışmaya başladı ve esas atılımını 2005 ' te Sundance ' de ona ö ; dü ; l getiren ' Junebug ' ile yaptı .

JAMES MCAVOY
Kevin McDonald ' ın filmi ' The Last King of Scotland/İskoç ; ya ' nın Son Kralı ' nda oynadığı zaman , herkes Glasgowlu aktö ; r James McAvoy ' a bir gecede meşhur oldu gö ; zü ; yle bakmıştı . Oysa , İskoç ; Kraliyet Mü ; zik ve Tiyatro Akademisi mezunu McAvoy , Oscar ' lı Forest Whitaker ' ın karşısında ezilmediği iç ; in ö ; vgü ; ler aldığı bu filmi ç ; evirdiği sırada on yıldır profesyonel olarak ç ; alışıyordu .


Bu oyuncuların yanı sıra GAEL GARCIA BERNAL , CILLIAN MURPHY , RYAN GOSLING , ANNE HATHAWAY , SETH ROGEN , ERIC BANA ve ELLEN PAGE de en yetenekli genç ; kuşak oyuncular arasında gö ; sterildi .

SABAH