Silahlı çatışma güvenlik kameralarında

Kadıköy'de Homestre Cafe'de iki kişinin öldürüldüğü silahlı çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz Mart ayında meydana gelen silahlı çatışmad

  Kadıköy ' de Homestre Cafe ' de iki kişinin öldürüldüğü silahlı çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı . Geçtiğimiz Mart ayında meydana gelen silahlı çatışmada Yaşar Aktaş ve Gökmen Bayat hayatını kaybetmişti . Soruşturmayı yürüten savcılık , olaya karıştığı gerekçesiyle 5 kişi hakkında " Kasten adam öldürme ve yaralama " suçlarından müebbet ve 6 yıla kadar da hapis cezası istemiyle dava açmıştı .

Polis tarafından kriminal incelemesi yapılan görüntüler mahkemeye sunuldu . Kafenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde dehşet anı görülüyor .

Kamera görüntülerinde cafeye gelen grup ile içeride bulunan görevliler arasındaki silahlı çatışma ve sonrasında yaşananlar dikkat çekiyor . Kamera kayıtlarında kavga sonrasında vurulan Yaşar Aktaş ' ın yere düşmesi ve kardeşi Muhittin Aktaş ' ın ağabeyinin silahını alarak Gökmen Bayat ' ı vurması görülüyor .