Adalet Bakanı Ergin, Hataylı şehitlerin aileleri ile görüştü

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Halkalı'da servis otobüsüne yapılan bombalı saldırı sonucu şehit edilen Hataylı Jandarma Astsubay Üstçavuş Bekir Çelik v

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Halkalı'da servis otobüsüne yapılan bombalı saldırı sonucu şehit edilen Hataylı Jandarma Astsubay Üstçavuş Bekir Çelik ve Erzin ilçesinden Uzman Jandarma Çavuş Uğur Ekiz'in ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bakan Ergin, şehit Bekir Çelik'in İskenderun'a bağlı Modernevler Mahallesi'ndeki baba evine Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, Antakya Belediye Başkanı M. Lütfi Savaş ile beraber geldi. Taziye çadırında şehit için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Adalet Bakanı Ergin, acılarına ortak olmaya çalıştığı şehidin ağabeyi Cuma ve Yusuf Çelik teselli etmeye çalıştı. Şehit yakınlarına sarılarak başsağlığı dileyen Ergin, daha sonra şehidin evine geçerek eşi ve yakınları ile görüştü ve üzüntülerini dile getirdi.

Bakan Ergin, İskenderun'dan Erzin'e geçerek, yine Halkalı'da aynı otobüsün içerisinde şehit edilen Uğur Ekiz'in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.