Tıp Fakültesi Mezunlarına Görkemli Tören

Adana'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi 2010 yılı mezunları görkemli bir törenle diplomalarını aldı.

Tıp Fakültesi Mezunlarına Görkemli Tören
Ç.Ü. Mithat Özhan Amsifisi'nde düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Adana Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul, Tıp Fakültesi Dekanı Behnan Alper ve öğrenci velileri katıldı.
Diploma töreninde konuşan Prof. Dr. Alper Akınoğlu. İstanbul Halkalı'daki terör saldırısına değinerek insan haklarının birinci şartının insan yaşamı olduğunun bilinmesi gerekir ifadesini kullandı. Akınoğlu, "Teröre bulaşanlar insan haklarından söz edemez " dedi. Öğrencilere geleceğe yönelik tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Akınoğlu " Doktor, kendisine yapılan eleştirilerden ders çıkartan, bilmedikleriyle kendisini eleştirebilen kişidir" şeklinde konuştu.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Behnan Alper de, bu yıl 148 mezun verdiklerini belirterek "Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Hekimlik çok özellikli bir meslektir. Doktorluk minnet, şükran ve dua alınan bir iştir" dedi.
Yaş kütüğü ağacına ismini çakan dönem birincisi Dilek Güngör ise yaptığı konuşmada zorlu sınavlardan geçerek bu başarıyı elde ettiğini söyledi. Yakınlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren mezunlara diplomaları adları tek tek okunarak verildi. Mezuniyet töreni, kep atma töreniyle sona erdi