Milletvekili Doğan: Şehit cenazelerinde ona buna saldıranların Ankara'daki temsilcileri bir terör olayı olduğu zaman gözleri gülüyor

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, şehit cenazelerinde ona buna saldıranların Ankara'daki temsilcilerinin bir terör olayı olduğu zaman, g

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, şehit cenazelerinde ona buna saldıranların Ankara'daki temsilcilerinin bir terör olayı olduğu zaman, gözlerinin güldüğünü gördüklerini savundu.

Terörle mücadele etmesi gerekenlerin de topu hükümete attıklarını kaydeden Doğan, "Bir görevli diyor ki 'Efendim biz karakol mu bekleyeceğiz?' Ben mi bekleyeceğim? İçişleri Bakanı mı bekleyecek? Elbette sen bekleyeceksin. Sana da bekleteceğiz." dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Burada konuşan Avni Doğan, muhalefete yönelik eleştirilerde bulundu. Milletle kavga edilerek kazanılamayacağına dikkat çeken Doğan, şunları aktardı: "Eğer CHP 50 yıldır kaybediyorsa halk ayrı, kendi ayrı telden çaldığı için kaybediyor. Bugün MHP barajın sınırına geldiyse, halkını bırakıp Seyfi Oktay'ın peşinden gittiği için, halkı bırakıp Ergenekon'un peşinden gittiği için, halkı bırakıp CHP'nin peşinden gittiği için kaybediyor."

Türkiye'yi zayıf düşürmek isteyen güçlerin ilk kez fiyakalarının bozulduğunu belirten Doğan, ilk defa onların da yargılanmaya başladığını ifade etti. İlk defa cinayet işleyip başkasına atanların, karmaşa çıkarıp başkasına atanların ve faili meçhul baronlarının fiyakasının bozulduğunu kaydeden Doğan, şöyle konuştu:

"Onun için bu terörden kimse endişe duymasın. PKK'nın falan da bu son çırpınışlarıdır. Garip olan şu; siyasi partiler halktan destek isterler, halktan destek almak için de programlarını ortaya koyarlar. Yapmak istediklerini ortaya koyarlar. Yapacaklarını ortaya koyarlar. Vaatlerini ortaya koyarlar ve namuslu siyasi partiler, bir tek halktan medet umarlar. Ama bugün geldiğimiz süreçte şehit cenazelerinde ona buna saldıranların Ankara'daki temsilcilerinin, bir terör olayı olduğu zaman gözlerinin güldüğünü görüyoruz. Ne olacak? AK Parti zayıflayacak. Bugün terörle mücadele etmesi gerekenlerin topu hükümete attıklarını görüyoruz. Bir görevli diyor ki 'Efendim biz karakol mu bekleyeceğiz. Karakolu Ali Seçal mı bekleyecek? Ben mi bekleyeceğim? İçişleri Bakanı mı bekleyecek? Elbette sen bekleyeceksin. Sana da bekleteceğiz. Bu işin sonunda 'Ya bu deveyi gütmek vardır ya bu diyardan gitmek vardır.' Herkes anayasanın, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının kendine verdiği görevi yapmakla yükümlüdür. Biz sınır karakollarını kime bekleteceğiz? Bir muvazzaf görevlinin bunu demesi manidardır. Hepiniz biliyorsunuz, terör olacak AK Parti zayıflayacak, bir takım kafalarda bu var mı yok mu? Yani şimdi siz, bu hesapta olursanız halk bunu bilmez mi?"

Konuşmasında, muhalefete yönelik eleştirilerini sürdüren Doğan, gittikleri CHP ve MHP'nin kapısının kapalı olduğunu belirtti. Doğan, şunları söyledi: "Çünkü terör işlerine geliyor. Çünkü karmaşa işlerine geliyor. Zaten 12 Eylül öncesinden bu yana Türkiye'de olan terörün, anarşinin hep bir tarafından MHP bir tarafında CHP olmuştur.

Anlaşılıyor ki bunu biz çözeceğiz. Biz arzu ediyoruz ki bu ülkede gerçekten sosyal demokrat bir parti olsun. Biz arzu ediyoruz ki bu ülkede gerçekten milliyetçiliği çağın gereklerine göre yorumlayacak bir parti olsun. Ama maalesef ben milliyetçiyim diyen partinin eli ben sosyal demokratım diyen partinin cebinde. Bir beyaz sayfaya yazın Bahçeli ne söylüyor rahmetli Deniz Baykal ne söylüyor. Bir beyaz sayfaya yazın Bahçeli ne söylüyor Kılıçdaroğlu ne söylüyor. O yeni yetme ne söylüyor. Aynı şeyi söylediklerini göreceksiniz. Bu memlekette farklı olan biziz.

Deniz Baykal, Adana mitinglerinde bizle uğraştığı kadar hayatına çeki düzen vermek için çalışsaydı, CHP'nin bir yerlere gelecekti. Kılıçdaroğlu balonuna gelince, ancak bu kadar şişer. Ne kadar üfleseler bundan sonra şişmez. Biraz daha üfleseler patlar. Üflemezlerse yavaş yavaş iner, inmezse biz bir toplu iğne batırır patlatırız. Bu boyalı basının tantanasına aldırmayın, bunu hep gördük. Biz öyle bir siyasi hareketiz ki kökümüz bu toprağın derinliklerinde."