Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e Ziyaretler

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Eren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e Ziyaretler
25-27 Haziran tarihleri arasında Sivas'ta yapılacak olan Kulüplerarası Yıldızlar Halter Şampiyonası'nı izlemek üzere Sivas'a gelen Halter Federasyonu Başkanı Hasa Akkuş Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti. Şampiyona nedeni ile değişik illerden Sivas'a yaklaşık 300 civarında sporcu geldiğini söyleyen Akkuş üç gün sürecek olan şampiyonada kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise halter sporunun son yıllarda gelişme gösterdiğini belirterek Sivaslı sporcuların da dünya çapında derecelerinin bulunduğunu söyledi.
Ziyarette bulunan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Eren ise bir süre önce yaptıkları genel kurul toplantısında yeni yönetim kurulunu belirlediklerini ifade ederek kendilerine düşen vazifeleri yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.