Demirgil'den Muhasebeciler Odası'na Ziyaret

Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ve yönetim kurulu üyeleri Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Eren'i ziyaret etti.

Demirgil'den Muhasebeciler Odası'na Ziyaret
Demirgil, muhasebecilerin ülke ekonomisinin gelişmesine önemli ölçüde katkıda bulunduklarını ifade ederek, Bahattin Eren ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.
Başkan Demirgil, muhasebecilerin yaptıkları görev itibariyle bir nevi kamu hizmeti de yürüttüklerini söyleyerek, "Muhasebeciler ile esnafımız yaptıkları iş itibariyle de bir bütün halinde. Biz Sivas'ta bu birlikteliğin en iyi şekilde yürüdüğünü görüyoruz" dedi. Dünya genelinde yaşanan küresel kriz sonrası esnaf ve sanatkarın zor dönemden geçtiğini ifade eden Demirgil, "Küçük esnafımız büyük işletmeler karşısında rekabet gücünü yitirerek kepenk kapatıyor. Bu konuda hükümetin çalışma yaparak küçük esnafımızı güçlendirmesi gerekiyor. Biz Sivas Esnaf Kredi Kooperatifi ve bölge birliği olarak esnafımıza sağladığımız düşük faizli krediler ile destek vermeye devam ediyoruz" diye konuştu.
Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Eren ise Başkan Yüksel Demirgil ve yönetim kuruluna ziyaretten dolayı teşekkür etti. Eren, Sivas'ta faaliyet gösteren muhasebecilere en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için yönetim olarak tüm imkanları seferber ettiklerini ifade etti.