Bileklerini Kesen İş Adamı, Balkondan Atlayarak İntihar Etti

Şişli'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı, bileklerini kestikten sonra 4'üncü kattaki evinin balkonundan atlayarak hayatına son verdi.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 21.00 sıralarında İnönü Mahallesi Elmadağ Caddesi Turna Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Libya'ya inşaat malzemesi ihraç eden bir firmanın sahibi olan Zeynel Abidin Tanrıkulu (50), öğle saatlerinde işyerinden ayrıldı. Daha sonra işyerindeki arkadaşlarını telefonla arayan Tanrıkulu, ülke dışına çıkacağını söyleyerek vedalaştı. Yalnız yaşadığı Emadağ Caddesi Turna Sokak 4 numaralı apartmanın 5'inci katındaki evine çıkan Tanrıkulu, evde bileklerini kesti.
Ardından kendini 5'üncü kattan atan Zeynel Abidin Tanrıkulu yere çakıldı. Durumu gören vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tanrıkulu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Tanrıkulu'nun cesedi, gerekli incelemelerin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olay yerine gelen Zeynel Abidin Tanrıkulu'nun kardeşi İbrahim Tanrıkulu'nun gözyaşı döktüğü gözlendi. İbrahim Tanrıkulu, ağabeyinin herhangi bir psikolojik sorununun bulunmadığını ileri sürdü.
İntihar eden iş adamının işlerinin bozulmuş olabileceği, o nedenle intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.
Polis, intihar ile ilgili soruşturmayı derinleştiriyor.